Liga Studenţilor

liga studentilor udg 7Liga Studentilor "Danubius" reprezinta o asociatie studenteasca infiintata in cadrul Universitatii Danubius din Galati, de studenti, pentru studenti. Liga Studentilor se adreseaza tuturor studentilor danubieni care urmaresc o valorificare si totodata o dezvoltare a propriului potential prin intermediul activitatilor de voluntariat si prin intermediul numeroaselor proiecte si evenimente pe care le desfasoara.

LSUD este o asociatie apolitica si nonguvernamentala si reuneste membri de la toate facultatile universitatii ,,Danubius", atat studenti in anul I si II, cat si studenti in ani terminali.

LSUD sustine ideile studentilor pe care ii provoaca zilnic sa se implice in viata studenteasca danubiana. Valorificarea competentelor manageriale ale studentilor reprezinta principalul obiectiv al Ligii Studentilor "Danubius".

Alte obiective constau in crearea unei retele studenti-antreprenori si a unor incubatoare de afaceri pentru tinerii studenti.

Daca vrei sa afli mai multe informatii despre cum te poti implica sau activitatile in desfasurare, poti accesa pagina Ligii Studentilor "Danubius".

Sus