Noutăţi

ACCES GRATUIT LA COLECȚIILE DE REVISTE TAYLOR AND FRANCIS

foto journals

Taylor & Francis Library oferă acces online la peste 1,800 de reviste care conectează utilizatorii la activitatea de cercetare inovatoare și îi ține la curent cu ultimele informații în diverse domenii de activitate!


Perioada de desfășurare: 27.03.2018 – 30.04.2018.


Instituțiile beneficiare: vezi lista de instituții și colecțiile disponibile prin trial pe site: https://www.e-nformation.ro/wp-content/uploads/2018/03/lista-institutii-cu-acces-gratuit.pdf


Modalitate de acces: pe bază de IP institutional


Link de acces: https://www.tandfonline.com/1,180 de titluri sunt indexate în Thomson Reuters’ Citation Indexes/Web of Science. 90 de titluri au fost clasate în top zece în categoria lor de subiect! Accesul la publicațiile Taylor & Francis este dovedit a avea un impact enorm asupra comunităților academice care favorizează cercetarea, dezvoltarea și inovarea!

• Peste 2.400 de autori români au publicat în revistele Taylor & Francis între anii 2010 și 2015;

• Autorii români sunt prezenți cu articole în 379 reviste Taylor & Francis!

• În cel mai recent sondaj academic Taylor & Francis, peste 85% din persoane din mediul academic au declarat că jurnalele Taylor & Francis sunt utile în cercetarea actuală, dar și pentru activități de cercetare de fond sau de inspirație pentru publicațiile viitoare.

• Top 5 articole cele mai descărcate de autorii români de pe platforma Taylor & Francis fac parte din următoarele reviste: Applied Economics, Analytical Letters, Journalism Studies, Educational Studies, Ethnic and Racial Studies.

Purtător de cuvânt – Universitatea ”Danubius”,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Stai Conectat

captcha  

Sus