Noutăţi

Cristinel MUNTEANU - Câștigătorul competiției 3MT, cadru didactic la Universitatea ”Danubius”

CRISTINEL MUNTEANU FOTO

 

 

 

Doctor în filosofie, în anul 2017, (summa cum laude) și doctor în filologie, în anul 2006, (magna cum laude), domnul Conf. univ. dr. Cristinel Munteanu, cadru didactic la Universitatea „Danubius” din Galaţi - Facultatea de Comunicare şi Relaţii Internaţionale,este câștigătorul finalei competiției 3MT, concurs care a constat în prezentarea tezei de doctorat în 3 minute și care s- a desfășurat pe data de 9 martie, la Universitatea ”Al I. Cuza” din Iași.

Teza de doctorat intitulată „John Dewey şi problema sensului. De la teoria investigaţiei la premisele unei hermeneutici integrale” a fost realizată sub îndrumarea dlui Prof. univ. dr. Ştefan Afloroaei, membru corespondent al Academiei Române și a fost susținută public în luna septembrie 2017. Prin acest demers științific, domnul Conf. univ. dr. Cristinel Munteanu a urmărit să demonstreze faptul că teoria ”investigației” dezvoltată de marele filosof american John Dewey poate fi interpretată dual: ca hermeneutică aparte, cât şi ca bază a unui proiect personal de hermeneutică integrală.

"Experiența 3MT este una foarte utilă chiar și pentru cei mai încercați oratori, deoarece presupune, dincolo de efortul adecvării la un public nespecialist, o concentrare a rezultatelor unor ani de cercetare într-un discurs de nici 3 minute. Mă bucur că am putut face față unei asemenea provocări." (Cristinel Munteanu).

Felicitări!

Purtător de cuvânt – Universitatea ”Danubius”,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Stai Conectat

captcha  

Sus