Noutăţi

LICENȚĂ PENTRU O CARIERĂ ÎN DOMENIUL POLITICII, AL DIPLOMAȚIEI SAU AL RELAȚIILOR EXTERNE ? ÎNSCRIEȚI-VĂ LA FACULTATEA DE COMUNICARE ȘI RELAȚII INTERNAȚIONALE!

flyer comunicare rise profesii 2Invățământ cu frecvență și la distanță

 

Ca răspuns al provocărilor sociale majore specifice unei societăţi complexe şi pluraliste, astfel cum tinde să se manifeste, tot mai mult, societatea românească într-un spaţiu european şi în condiţiile complicării şi globalizării interdependenţelor economice, politice, culturale etc., Facultatea de Comunicare și Relații Internaționale din cadrul Universității ”Danubius” pregătește, în cadrul specializării Relații Internaționale și Studii Europene, specialişti capabili să înţeleagă şi să gestioneze fluxurile de informaţii dinspre şi către Uniunea Europeană, dinspre şi către întreg spaţiul internaţional, specialişti capabili să participe la la administraţia Uniunii, să asigure transferul mutual de resurse.

Cunoştinţele teoretice dobândite pe parcursul celor trei ani de studii sunt organic îmbinate cu cele aplicative, urmărindu-se permanent soluţionarea complexelor aspecte cu care se confruntă mediul economic si social, în contextul integrării în Uniunea Europeană.

Specializarea Relaţii Internaţionale şi Studii Europene îşi propune să ofere studenţilor o pregătire interdisciplinară performantă, care să asigure viitorului absolvent baza teoretică şi deprinderile practice pentru o cât mai favorabilă şi precisă inserţie pe piaţa, din ce în ce mai dinamică, a forţei de muncă din ţara noastră şi din Uniunea Europeană.

Așadar, absolvenţii specializării Relaţii Internaţionale şi Studii Europene pot contribui, prin integrarea lor în viaţa politică sau în diplomaţie, prin asigurarea de consultanţă sau analiză, la crearea unui corp profesional bine pregătit al funcţionarilor publici europeni. Experienţa arată că este nevoie de oameni cu expertiză în acest domeniu.

Facultatea de Comunicare şi Relaţii Internaţionale din cadrul Universităţii „Danubius" din Galaţi asigură studenţilor săi cunoştinţele necesare în practica profesională a relaţiilor internaţionale şi a studiilor europene, astfel: ştiinţele politice, geopolitică, drept internaţional, globalizare, negociere şi mediere internaţională, analiza conflictelor internaţionale, două limbi străine obligatorii etc.

Pe scurt, de ce am alege o carieră în domeniul relațiilor internaționale și al studiilor europene? Pentru că această specializare răspunde cerinţelor actuale şi de perspectivă ale pieţei de muncă: într-o economie de piaţă în rapidă consolidare, axată pe transparenţă, comunicare şi relaţii interne şi internaţionale este nevoie de specialişti în Relaţii Internaţionale şi Studii Europene, având, pe lângă excelentele abilităţi profesionale, o solidă formaţie culturală, spirit critic şi adaptabilitate, care pot fi oferite numai de educaţia universitară;

Înscrierile au loc până pe data de 26 septembrie!

 

DETALII ADMITERE!

INSCRIE-TE ONLINE!

Succes!

Purtător de cuvânt – Universitatea ”Danubius”,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Stai Conectat

captcha  

Sus