Noutăţi

NOI TENDINȚE ȘI OPORTUNITĂȚI DE AFACERI ÎN DOMENIUL INDUSTRIEI MARITIME DEZBĂTUTE ÎMPREUNĂ CU RENUMITUL PROFESOR UNIVERSITAR ELEFTHERIOS THALASSINOS

AFIS SHIPPING

MASA ROTUNDĂ CU TEMA „DEVELOPING AND RUNNING SUCCESSFUL SHIPPING BUSINESSES”

 

Veritabil brand al educației superioare și al cercetării științifice în domeniul științelor economice, domnul Prof. dr. Eleftherios THALASSINOS, membru al Scolii de Studii Industriale și Maritime – Departamentul de Studii Maritime din cadrul Universității din Piraeus, Grecia, va împărtăși tuturor celor interesați de domeniul maritim aspecte relevante și recente desprinse din experiența științifică a domniei sale.

 

La masa rotunda cu tema „Developing and Running Successful Shipping Businesses” ce se va desfăşura vineri, 19 ianuarie 2018, ora 11.00, în Sala Senatului a Universității Danubius”, sunt așteptate intervenții valoroase ale practicienilor din domeniul maritim și ale cercetătorilor danubieni, profesori sau masteranzi ai unicului program de studii universitare de master Shipping International Trade and Finance, fiind ocazia perfecta pentru a transpune preocupările comune ale participanților atât în proiecte de cercetare - dezvoltare cât și în programe de formare performante.

 

Agenda evenimentului:

11:00 – 11:15 Mesaje de bun-venit

11:15 – 13:00 Dezbateri pe tema „Developing and Running Successful Shipping Businesses”

13:00 – 13:30 Masa de prânz și networking

 

Parte din comunitatea academică Danubius, Doctor Honoris Causa al Universității ”Danubius”, domnul Prof. dr. Eleftherios THALASSINOS, a jucat un rol deosebit de important nu doar pentru această universitate ci pentru întreaga comunitate gălățeană, alăturându-se, în urmă cu 5 ani, în calitate de manager al Departamentului de Studii Maritime al Universităţii Piraeus din Grecia, Facultății de Științe Economice a Universităţii “Danubius” în demersul de a înfiinţa singurul program de master din România: Shipping International Trade and Finance.

 

Vom reveni cu rezultatele acestui eveniment.

 

Purtător de cuvânt – Universitatea ”Danubius”,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Stai Conectat

captcha  

Sus